Search
  • Neem contact op met Caroline Coumans
  • Via 074-259 36 63 of info@brokant.nl
Search Menu

Buufcoach

Wat doet een Buufcoach?

Om u te ondersteunen bij een zinvol, veilig en plezierig leven biedt Brokant u een hulpdienst aan huis. Samen met uw Buufcoach kijken we wat u daarvoor nodig heeft en adviseren wij u over de mogelijkheden.

De Buufcoach houdt regelmatig contact met u om te vragen hoe het met u gaat en u zo nodig verder te adviseren. En als uw hulpvraag complexer is dan ons Hulp-aan-Huis programma dan weten wij de weg naar andere (zorg)diensten waarmee we samenwerken. Voor u en uw familie een zorg minder.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Als u overweegt gebruik te maken van Buuf van Brokant komt de Buufcoach graag eerst met u kennismaken. Samen met u bespreken we hoe het met u gaat en waarmee u graag geholpen wilt worden. Als een Buuf u kan helpen zorgt de Buufcoach daarvoor.
  • Wij hebben een uitgebreid netwerk van betrouwbare mensen. Zowel vrouwen als mannen. Een Buuf van Brokant heeft ervaring met ouderen, minimaal een mbo-opleiding en beschikt over een verklaring van goed gedrag. Veel van hen komen uit de ouderenzorg en willen graag de begeleiding kunnen bieden die nodig is. Zij helpen u graag het leven te leiden dat ú wilt.
  • De Buufcoach zoekt iemand uit waarvan we denken dat hij of zij goed bij u past. Diegene komt dan eerst bij u voor een kennismakingsgesprek. Pas als het klikt zal uw Buuf bij u beginnen.
  • De Buufcoach blijft contact met u houden om u steeds te helpen en te adviseren zodat u het leven kunt leiden dat u wilt.

Wie zijn onze Buufcoaches?

In (ZO) Twente is Caroline Coumans uw Buufcoach.

“Als verpleegkundige met jarenlange ervaring in de ouderenzorg heb ik gezien hoe de ondersteuning van ouderen steeds meer werd afgebouwd. Terwijl er juist meer ouderen komen die steeds langer zelfstandig blijven wonen. Daarnaast zie ik ook dat ouderen graag hun eigen keuzes maken en niet willen worden betutteld.Ik ga graag met ouderen en hun mantelzorgers in gesprek om te horen wat zij nodig hebben”.

Woont u in Enschede, Hengelo, Haaksbergen, Borne, Hof van Twente of Losser?
Dan kunt u bellen met Caroline via 06 53544328
Ook kunt u mailen naar c.coumans@brokant.nl

In (NW) Twente is Manon Frieling uw Buufcoach.

“Nu ouderen steeds langer thuis blijven wonen is het een feit dat de hulpvraag toeneemt op het gebied van praktische maar ook sociale zaken. Er zijn genoeg betrokken mensen (Buufs) die graag een handje helpen om het leefplezier van de oudere te verhogen en/of de mantelzorgers te ontlasten. Ik vind het prettig om met deze betrokken mensen te werken en er samen voor te zorgen dat senioren een prettige oude dag kunnen beleven.”

Woont u in Tubbergen, Twenterand, Dinkelland, Hellendoorn, Rijssen/Holten, Almelo, Wierden of Oldenzaal?

Dan kunt u bellen met Manon via 06 51992622.
Ook kunt u mailen naar m.frieling@brokant.nl

Algemene contactgegevens

Als u in het algemeen meer wilt weten over Brokant of Buuf dan kunt u contact opnemen met het algemene nummer 074 2593663 of mailen met info@brokant.nl