Search
  • Neem contact op met Caroline Coumans
  • Via 074-259 36 63 of info@brokant.nl
Search Menu

Over Brokant

Mijn naam is Caroline Coumans. In 2015 heb ik Brokant opgericht. Als verpleegkundige, zorgmanager en facilitair manager ben ik inmiddels 25 jaar met veel passie werkzaam in de ouderenzorg. Mijn drive ligt in mijn liefde voor ouderen en de wijze waarop zij ieder op hun eigen wijze omgaan met de uitdagingen van het leven.

In de huidige ouderenzorg mis ik de plaats van betekenis en eigen regie. Ouderen worden betutteld, afhankelijk gemaakt en benaderd als hulpvragers. Uit de tientallen gesprekken die ik voerde met betrokken deskundigen en partners op het gebied van vastgoed, wonen, welzijn, horeca en duurzame zorg, blijkt dat ik daarin zeker niet alleen sta.

Brokant wil ouderen betekenis en zingeving geven en maximale inbreng op hun leven. De belangrijkste partner van Brokant bent u!

Stand van zaken Brokanthuis

Begin 2023 verwacht ik het eerste Brokanthuis te openen in Hengelo. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de voorbereiding. Als u meer informatie wilt maar ook als u actief wilt meedenken kunt u zich aanmelden. Dat kan telefonisch op 06 53544328 of u kunt een mail sturen via de contactpagina.

Caroline Coumans

Samenwerkingspartners

Er wordt met diverse partners samen gewerkt om Brokant te realiseren. Als u geïnteresseerd bent om als partner te participeren nodig ik u van harte uit contact op te nemen.

De Plekkenmakers

Interessante Links

www.ned7.nl
www.leefplezier.nl